28.9.11

Money = Duit = Wang

Assalamualaikum & Salam Sejahtera





*Tips dapatkan DUIT RM200K
*Create & Master your own GAME HERE!!!


2 kata-kata:

cici tembikai berkata...

menabung 0_o waa respect . well , aku pun menabung jugak dulu aku rasa ni hanya utk budak kecik. lepas tu aku ni tak suka coins. so aku saja simpan satu tempat . tak sangka waktu kegawatan , boleh guna. so sekarang aku amalkan lah semua tu . bukan je coins, duit besar2 semua aku amalkan simpan. walaupun duit tu tak kan lama berada dlm tabung tapi alhamdulillah boleh juga buat belanja time weekend. takyah tadah tangan kat mak lagi . hahhaha

kaizen berkata...

cici : ni hasil printer tahu?? 1 sem boleh dpt rm100++ pernah skali 1 sem tu rm250++... tu baru mbr2 blom lg bukak kedai..alhamdulillah rezeki...

Catat Ulasan

Busuk.Org