28.12.11

Korg PERNAH??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



bace segala isi kandungan dlm kontrak???

*MENCEGAH itu lebih baik dari MENGUBATI

30.10.11

Al-Quran di Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Bace Al-Quran dapat pahala,
Tanding tilawah Al-Quran dapat piala,
Tafsir Al-Quran dapat PENJARA??

*untuk main game hebat camni korg kne ade internet paling LAJU camni..... 

26.10.11

Masjid Baru UTHM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


20.10.11

Tarikh Cantik 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

1/1/11

11/11/11

20/11/2011

*perlu ke kawen tggu tarikh cantik then buat grand2??

19.10.11

UTHM vs UTM??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


*Jangan lepaskan peluang merasa MAKANAN PALING SEDAP ni!!!

17.10.11

Ape Motif??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


korg rase ape motif dorg tubuhkan kelab tu ek??

Permohonan Degree UTHM intake February

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Permohonan bagi Ijazah Sarjana Muda UTHM bagi intake Februari 2012 telah dibuka
Maklumat lanjut --> SINI

*Kenali jalur lebar Internet lebih laju dari Unifi


 

12.10.11

Tak dapat CUKAI Prepaid CUKAI Unifi & Streamyx pulak...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Di luah kena 6% cukai Prepaid
Ditelan kena 6% cukai Internet(Unifi & Streamyx)

Ape la nasib rakyat... inikah yang dikatakan RAKYAT DIDAHULUKAN??

Sumber --> SINI

*The BEST Street dancer is HERE!!!
 

Anda yang MANA??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Semoga anda dalam golongan yang baik2...

*Peluang belajar di Australia!!! Maklumat lanjut di SINI

6.10.11

Antara yang Bijak & Jahil

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Seorang cendiakawan pernah berkata...
Andai sepuluh orang bijak pandai datang berdebat denganku nescaya aku dapat mengalahkan mereka, NAMUN, jika seorang jahil diutus untuk berdebat denganku pasti aku tewas...
 entry ini adalah sambungan kepada entry INI

*Saksikan 5 YouTuber paling femes di Malaysia

Fakta Tentang Perempuan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jika minggu sudah aku letakkan Fakta Tentang Lelaki di blog no#1 aku... ni fakta tentang perempuan lak...
Perempuan & sikap GEDIK memang normal...
*fakta ni kaum Hawa kena akui... hehehe

*iPad 2 or Melancong?? 

4.10.11

Falsafah Cinta#1

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Cinta adalah mengenai menerima segala kelebihan & kekurangan pasangan masing2 KERANA kelebihan & kekurangan itulah yang menjadikan pasangan kita ISTIMEWA
Sumber idea --> Blog bella dela rosa

*nak tgk cename rupe korg bila pakai lens?? gune jer app ni
*RM100K to be WIN!! Hurry Up to grab this 1 in millon chance!!!

28.9.11

Money = Duit = Wang

Assalamualaikum & Salam Sejahtera





*Tips dapatkan DUIT RM200K
*Create & Master your own GAME HERE!!!


27.9.11

Kau & Aku, kita serupa...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Walau apa pun jawatan yang kau ada...
Walau apa pun pangkat yang kau ada...
Darah tetap MERAH... Bayang-bayang tetap HITAM... 
Kau & Aku.. kita serupa...

*Baca & MENANG iPad 2???
*RM50 untuk korg SETIAP HARI!!! maklumat lanjut di SINI

26.9.11

To All Haters, Fakers, Stalkers & etc..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jika anda mempunyai HATERS, FAKERS STALKERS dan yg same panggilan dengannye... ucaplah terima kasih kerana

HATERS, FAKERS, STALKERS dll adalah penyumbang trafik tetap kepada BLOG, Fb & Twitter anda.... so............ SAY Thanks to THEM!!! 
*kalau la aku Hensem+Femes komfom banyak Haters, Fakers & Stalkers usha blog aku... hehehe

*To all B-Boy, Dancer & careographer this is your chance to see BIGGEST DANCE PARTY!!!
*Nak bercuti?? pilih teman baik anda & ENJOY bersama teman anda di SINI

24.9.11

Kerana

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jangan kerana 1 kejahatan yang orang lain lakukan, kita lupa segala kebaikan yang pernah dia lakukan
 ingatlah bahawa tiada manusia yang sempurna...

*korg rase korg hebat main game?? BUKTIKAN kat SINI

Salah Siapa?? [Antara Ayah & Iklan]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

iklan free

korg rase ni salah sape ek??

*Berita BAIK untuk peminat/pengguna Samsung Galaxy S2 & BlackBerry

22.9.11

Kudung kerana...

Barisan Pesilat Wanita Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

secomel-comel perempuan jangan disangka mereka lemah....

nini (puteri kelas B) student teater nih... - pingat Gangsa
syahidah (tunggal puteri) ini bukan skandal ok...- pingat Gangsa
amida (ganda puteri) malu2 nk bergambor kononnyer... - pingat Perak
ita partner amida (ganda puteri) muke tahan sakit tu... - pingat Perak
regu puteri Malaysia - pingat Emas
jann (puteri kelas C) - pingat Emas
Zaiton a/p A. Koang Pesilat Wanita Terbaik
TERIMA KASIH PADA MEREKA KERANA BERJAYA MENGHARUMKAN NAMA NEGARA
dan hasilnya....









Juara Keseluruhan Piala TPM
*join kontest Maybank dgn harapan menang Audi A5 Coupe

16.9.11

Spontan KEMERDEKAAN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jangan hanya MERDEKA di mulut tapi HATI & AKAL masih DIJAJAH

*jika anda sukakan Nasi Lemak sila UNDI di SINI

13.9.11

Lumrah Dunia Sekarang

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Anak ARTIS meninggal dihebohkan, 
Alim ulama' meninggal tak pula disedekahkan Al-Fatihah....


*who will win?? B-Boy or Shuffling?? it's in your hand!!!
 

11.9.11

Pilihan Wanita Malaysia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

lelaki pilihan wanita Malaysia

*lelaki2 ni suke wanita yagn pakai mini skirt or hot pants!!!

Salah Siapa??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

syarikat telekomunikasi kenakan cukai 6% kemudian PM kata tidak tahu & minta dikaji semula

HEROKAH PM?? 
 *Blogger can keep up-to-date with THIS!!!

10.9.11

This is best bro...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

5 Gum : Electro ( Green colour ) 

Electro
This is best bro... lagi2 time buat keje kat pejabat...

9.9.11

Reaksi Remaja bila Topup pun kena tax 6%

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Buat pertama kali dalam sejarah Malaysia topup NAIK HARGA...
Sumber gambar --> Budak Botak

Pelajar sekolah rendah & menengah rendah : aduhhh... kena jimat2 nih....

Pelajar menengah atas : xpe... aku boleh buat keje part time...

Mahasiswa/i : adehh... baru daftar U dah dapat hadiah dari kerajaan...

Mahasiswa/i yang baru berkerja : konvo pon x lagi... cemane nak pakai line nih....

Renung2 kan & selamat mengundi.... PILIHAN DITANGAN ANDA!!!

2.9.11

Entry Pengenalan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Blog ini adalah blog ke-3 yang aku uruskan selepas blog asal aku Kaizen & blog bersama Cik Yana, Urban-Or-Disaster
my 1st blog
my 2nd blog
*Klik banner untuk ke blog tersebut

Definisi

Seperti mana nama blog ini WordLess VS Spontaneous, aku mendapat ilham untuk menghasilkan blog ini dari entry2 Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday.

Sumber Entry

Bagi entry WordLess berkemungkinan aku akan ambil gambar dari Google, akhbar harian, komik & blog2 (setiap sumber untuk WordLess akan dinyatakan). Namun bagi entry Spontaneous berkemungkinan 100% dari buah fikiran sendiri jadi untuk meng-COPY-CAT entry2 WordLess silalah backlink pada sumber2 yang aku ambil tu, manakala entry Spontaneous jika 100% dari kepala otak aku korg boleh COPY dengan tenang sebab aku tak kesah TAPI kalau aku ade mention dari mana aku dapat idea asal sila backlink pada mereka ok??

Untuk blog ini aku cuba memberikan entry2 yang berinfo & yang boleh membuatkan kita berfikir

Segala entry di blog ini bersifat pandangan peribadi semata-mata oleh itu tuan blog tidak bertanggungjawab sekiranya ada pihak yang butthurt mahu pun meninggal akibat heart attack. Sekiranya terdapat simptom2 untuk terkena butthurt/heart attack sila ikuti langkah2 pencegahan berikut -->

1. Tekan Alt + F4
2. Tekan Ctrl + W
3. Nampak button X kat penjuru atas kanan tu?? haa.. Klik je situ

Sampai di sini dulu buat entry pengenalan. Sekian TERIMA KASIH!!!

Busuk.Org